/* Pedagogformidling.no | Totalleverandør av pedagogiske tjenester i Vestfold Barnevakt - Leksehjelp - Undervisning. Author: Barnevakt - Leksehjelp - Undervisning. Version : 3.0 Author URI: www.pedagogformidling.no */ Pedagogformidling i Vestfold

Aktiviteter i Vestfold


Visit Vestfold

http://www.visitvestfold.com/aktiviteter

”I Vestfold finnes det muligheter for utfoldelse og opplevelser for noen og enhver. Enten du drømmer om å sykle langs kystruta, vandre langs kyststiene og kjenne lukten av ramsalt sjø, prøve fiskelykken, spille golf, få kunnskap om vikingenes historie eller dra på shopping. Kulturlivet i Vestfold er mangfoldig, med konserter, festspill, show og revyer året rundt.”


Aktiviteter for barn

http://www.aktiviteterforbarn.no/sted/vestfold/

”Norge – et barndomsparadis: Norge har så mye å by på. Karrige fjell, fjorder, skoger og sildrende bekker. Hver eneste lille knaus forteller en liten historie. Hver sti er tråkket på i generasjoner. Eventyrene forteller om tusser og troll.
Det finnes lekeland, badeland, besøksgårder og museer. Aktiviteter for alle og enhver. I Asbjørnsen og Moes fotspor har vi besøkt hvert eneste sted i vårt vakre land. Hvert sted med sin historie og sin lokale forankring. På denne måten har vi samlet alt dette til en informasjonsside for en kreativ barndom. Norge i et nøtteskall – fra barnas perspektiv”.Gratis ting i Vestfold

https://www.facebook.com/gratisivestfold/

”Her finner du gratis ting du kan gjøre i Vestfold. Vi må være litt strenge når det gjelder tips som vi godtar. Hele poenget med siden er ting en kan gjøre som ikke koster penger, og selv om et arrangement er gratis å komme inn på - hvis det forventes at man bruker penger på arrangmentet - så ønsker vi ikke å promotere det her. Det er mange (meg selv inkludert) som syns det er ubehagelig å sitte på en kafe med venner og ikke ha råd til å kjøpe noe, og unngår heller å gå på kafe. Da blir det lett sånn at man heller sier nei til å gå ut. Men hvis en går på et arrangement som er helt gratis (om det er konsert, en gratis aktivitet osv) uten kjøpepress, så er det enklere å få med de som også sliter med pengene. Hele poenget med siden vår er å liste opp ting som er helt gratis. Ting alle kan være med på uten å tenke på øknomi. Derfor vil det være noen tips vi kommer til å slette. Noen vi lar stå uten at vi promoterer det eller legger det inn i gratiskalenderen, også de som er helt gratis som vi legger inn i gratiskalenderen og promoterer. Håper folk har forståelse for det.”


Høyt & Lavt

http://hoytlavt.no/vestfoldAktiviteter

”Vi har aktiviteter tilpasset deg/venner, familier, bedrifter og andre grupper som skoleklasser og idrettslag, Klatreparken i Vestfold består av 14 løyper i trærne med forskjellig vanskelighetsgrad. Parken inneholder totalt 200 hindre og 1900 m zip-liner. For et skikkelig adrenalinkick kan du hoppe fra 30 m i Himmelfallet.”