Vestfold barnevakt leksehjelp undervisning spesial undervisning spesial pedagogikk lærere vestfold lærer barnehagelærer vestfold barnevakt vestfold leksehjelp Tønsberg henting i barnehage Nøtterøy personlig veileder Tjøme støttekontakt Sandefjord dagmamma Borre undervisning Stokke pedagoger pedagog rengjøring hushjelp Vestfold Pedagogformidling i Vestfold

Om oss.


"Pedagogformidling startet som en liten spire etter den 26.04.2011, når min første sønn ble født. I tiden etter var det hektisk men så har ideen vokst enormt og vi sitter i dag med ett solid fundament og ett stort nettverk av kontakter. Det var virkelig på tide at alle kan få benytte seg av disse tjenestene og vi håper du finner like mye verdi i dem, som det vi gjør. "


- Alexander Resseth Halvorsen
Leder


Krav og forventninger gir resultater

Det opplever vi alle sammen, både barn og foreldre. I en hektisk hverdag kan det bli for mange krav og forventninger, da gir det dessverre motsatt effekt. Tiden som barn og ungdom kan lett oppleves som en vanskelig tid. Du husker den sikkert selv og det hjelper ikke at dagens samfunn har utviklet seg til noe helt annet. Det kan derfor være vanskelig, forvirrende og utfordrende for både foreldre og barn å henge med i dagens utvikling.

"”Alt var bedre før”"

Ortaket har fått en ny og kompleks betydning. Dagens ungdom blir ofte bombandert av ulike krav, press og forventninger fra tv, idrett, medstudenter, ukeblader, internett, foreldre/familiemedlemmer, skoler, sosiale medier, venner, foreninger osv. Så hvordan kan du hjelpe dem? De fleste foreldre hjelper sine barn med skolelekser, men pensum for den skolepliktige alderen er ikke lenger slik det var, den er betydelig endret. Ett resultat er at dagens foresatte ikke lenger innehar all den kompetansen som alle lærerne på en skole ivaretar. Å hjelpe barna med lekser kan derfor bidra til mer irritasjon og ubehageligheter enn glede for både foreldre og barn. Men dette er bare EN av grunnene til å benytte seg av vår faglige bistand. Felles for alle oss som har barn, er at vi vil dem KUN det beste! ..men det er ikke alltid så enkelt å gjøre ALT selv.

ER DU ENIG? Da burde du lese videre:


Skyhøy skilsmissestatestikk

Viser tydelig at HELE familien tjener på at mor og far får tid sammen, når var dere på en "date" sist? ..og la nå ikke deres tid sammen ødelegges av å komme hjem til et rotete hus, hjemkjøring av barnevakt og andre unødvendige hendelser. Hos oss kan du også få kombinere tjenester slik at dere kan nyte tiden sammen i full trygghet om at deres barn er ivaretatt etter de beste regler.

Benytt deg av våre tjenester

Da vil faren for uønskede hendelser reduseres betraktelig. Vi vil at dere som famile skal ha kvalitetstid, med våre tjenester får dere faktisk bedre tid til akkurat det. Derfor gir vi deg også tips og råd om hvordan dere som familie kan bruke denne tiden godt og effektivt. Det finnes i dag alt for mange tilfeller av vanskelige, vonde barndomsminner og splittede familier i Norge. Noen familier klarer seg selvfølgelig godt med ulike metoder. En metode er å sikre at din familie ikke faller i slike uforutsigbare "feller" (for man vet aldri når de kommer) og da gjelder det å være forberedt med de riktige verktøyene klare i hånden. Men det er vi.

Vi er selvfølgelig fullt klar over at noen ikke trenger våre tjenester samt at det er svært mange ulike grunner for at man benytter seg av dem. Det kan være: turnus konflikter, kurs, konferanser, bryllup, møter, tid for mor og far eller at man er nylig tilflyttet til vestfold, man kjenner ikke så mange og/eller at man kvier seg for å spørre noen ol. Det forstår vi godt og det er derfor vi er her. Dine barn er jo det mest verdifulle du har, så hvem skal du overlate dette ansvaret til? Det er her vi kan hjelpe deg.

Samme hvilke(n) tjeneste(r) du velger: Vi ønsker å gi din familie og ditt/dine barn en fordel, ett betydelig og viktig forsprang. Dette gjelder ikke bare "her og nå", for vi er forberedt på å hjelpe dere videre når nye situasjonene oppstår i fremtiden, derfor er vi en totalleverandør og er det en tjeneste du savner så si ifra. Du investerer ikke bare i ditt barn, du investerer også i HELE din familie og deres felles fremtid. Gi din familie og ditt barn den beste muligheten til å få ett kvalitetssikret forsprang og en bedre START!


 1. Sikkerhet
 2. Tillit
 3. Ansvar
 4. Respekt
 5. Tilpassning

NB: Vi gjør vårt ytterste for at våre abonnenter skal få det beste av våre tjenester.
Dette medfører også at vi stenge for registrering nye abonnenter når våre tjenester er opptatt.
AKKURAT NÅ HAR VI DESSVERRE STENGT FOR NYE ABONENTER
Fortvil ikke, vi åpner igjen for inntak så snart vi har ledig kapasitet.

NB: Følg oss på Facebook så får du raskere beskjed"Invester i din familie, de er det mest verdifulle du har."


VI ØNSKER DEG VELKOMMEN SOM ABONNENT HOS WWW.PEDAGOGFORMIDLER.NOVåre ledere

Alexander Resseth Halvorsen

Leder

Alexander er vårt knutepunkt til alt undervisningspersonell. Alexander er godjent Adjunkt m/opprykk, han har en 6 årig utdannelse på universitetsnivå, herunder: Filosofi, psykologi, sosiologi, teologi, pedagogikk samt utdannelse innen praktisk pedagogikk. Han er vår viktigste ressurs for formidling, veiledning og tilrettelegging av, og for våre pedagoger, han har også 15 år med erfaring fra den offentlige skolen i Norge, herunder: undervisning og IKT ledelse.

Thea Benedicte M. Norlin

Daglig leder

Thea er vårt knutepunkt til Høgskolen i Buskerud og Vestfold. Thea er vår viktigste ressurs for kontroll av tjenesteytere og oppfølgning av våre abonnenter. Hun har vist et betydelig engasjement og vært en inspirator i utviklingen av tjenestene våre. Hun har meget betydelig erfaring og kunnskap, med og om barn. Hun avlegger også eksamen som godkjent barnehagelærer neste vår termin.  Annnen informasjon:
  www.pedagogformidling.no er samlingstedet for våre sosiale profiler, nettsider og domener:
   Våre facebook profiler i vestfold:
  1. https://www.facebook.com/pedagogformidling
  2. Vestfold Leksehjelp
  3. Vestfold Barnevakt
  4. Tønsberg Barnevakt
  5. Sandefjord Barnevakt
  6. Tjøme Barnevakt
  7. Nøtterøy Barnevakt
  8. Stokke Barnevakt
  9. Horten Barnevakt
  10. Færder barnevakt (Kommer snart)
  11. LinkEdin profil:
  12. Pedagogformidling.no
  13. Vestfold Barnevakt
  14. Instagram profil:
  15. https://www.instagram.com/pedagogformidling/#pedagogformidling
  16. Google+ profil:
  17. Pedagogformidling .no
  18. Vestfold Barnevakt
  19. Videresendte domener:
  20. www.barnevaktvestfold.no
  21. www.vestfoldbarnevaktformidling.no
  22. www.vestfoldleksehjelp.no


  Alle overnevnte domener, profiler og nettsider eies og drives av foretaket VERDIG, (org.nr: 916 916 264).

  Alle originaler, logoer, dokumenter, kopier, bilder, tekst og rettigheter i forbindelse med de overnevnte nettsider er beskyttet av Åndsverksloven. Ulovlig bruk og/eller kopiering av innholdet kan/vil bli strafferettslig forfulgt, så sant andre avtaler ikke er inngått på forhånd med tillatelse fra eier(e) i VERDIG.

  Les mer om våre vilkår, abbonementer og garantier her.